logo
Zoeken:

Storingsanalyse

Ik verzorg metingen, analyses, rapportages en oplossingen. Ook wanneer andere leveranciers er niet uit komen of betrokken partijen naar elkaar verwijzen.

Een storing

Een netwerk voldoet ongemerkt aan heel wat basisvoorwaarden wanneer het beantwoordt aan de klantverwachting. Er is dus eigenlijk al sprake van een storing zodra een netwerk niet meer voldoet aan de klantverwaching.

Simpele oorzaak, grote gevolgen

Iedere storing is als een logische puzzel. In ieder geval weet je hoe eindresultaat er uit moet zien. De oorzaak is vaak niet direct zichtbaar, het is zaak het ontbrekend puzzelstuk te vinden. De wijze waarop storingen aan het licht komen zijn soms heel vreemd en lastig te doorgronden. Op het moment dat de oorzaak bekend is, dan blijkt de verklaring altijd heel simpel te zijn. Het past altijd in een van de volgende categoriën.

storingscategoriën

Met mijn ervaring heb ik als tweedelijns specialist ook voor KPN en Alcatel-Lucent heel wat technische uitdagen mogen oplossen. Ook in situaties waarin andere leveranciers of betrokken partijen er niet uitkwamen.

Heeft u een zo'n spreekwoordelijke 'uitdaging' voor mij? Ik ga 'm graag aan!